Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden van Carolien van Schie Fotografie.

 

De fotograaf zal zich maximaal inspannen om een juiste uitvoering aan de opdracht mogelijk te maken. De fotograaf mag de foto's die zijn gemaakt tijdens de fotosessie zonder toestemming van de opdrachtgever gebruiken voor promotionele doeleinden en publicaties, zoals plaatsing op de website, social media, drukwerk, tijdschriftartikelen of advertenties. 

 

De opdrachtgever mag de foto's niet gebruiken voor zakelijke en/of commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Plaatsing van foto's op social media is toegestaan, mits de naam van de fotograaf vermeldt wordt.  De foto's moeten door de opdrachtgever in de originele staat worden gehouden. Het zelf nabewerken van de foto's en tijdens de shoot zelf foto's maken of filmen is niet toegestaan.

 

De foto's worden, tenzij anders afgesproken, binnen dertig dagen na de shoot geleverd. De foto's worden door de fotograaf uitgezocht en nabewerkt.  Onbewerkte foto's worden niet geleverd. De gekozen foto's ontvangt de opdrachtgever digitaal en in hoge resolutie. 

De fotograaf levert de foto's af in de voor haar gebruikelijke stijl. De fotogaaf kan adviseren waar de opdrachtgever professionele afdrukken kan laten verzorgen. De fotograaf kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele kleurveranderingen of kwaliteitsverlies van de afdrukken.

 

Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten om de shoot door te laten gaan, wordt er in overleg met de opdrachtgever een nieuwe afspraak gemaakt. Betaling geschiedt contant en direct na afloop van de shoot. 

  

Eventuele klachten dienen binnen vijf werkdagen na levering van de foto's schriftelijk te worden ingediend. Na deze termijn worden klachten niet meer in behandeling genomen.  Bij een gegronde klacht zal er geen geld terug gegeven worden, maar wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om wel het gewenste resultaat te behalen.

 

De fotoshoots zijn altijd op eigen risico, de fotograaf kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele schade.