Mijn verhaal

 

De opleidingen & workshops die ik de afgelopen jaren gevolgd heb:

 

- Fotovakschool Apeldoorn

- Workshop Macrofotografie

- Workshop Landschapsfotografie

- Workshop Roofvogelfotografie

- Masterclass Hondenfotografie

- Masterclass Honden-in-actie

- Opleiding 'Natuurlijk licht' fotografie

- Workshop Fine Art

 

 

 

Een leven vol fotografie

Fotografie, dit begint al heel vroeg in mijn levensverhaal. Als kind was ik al bezig met fotografie.  Destijds natuurlijk nog met een kleine analoge camera. De konijnen en cavia´s die we thuis hadden moesten er vaak aan geloven. Hele fotoshoots werden er toen al gedaan en wat was het spannend als de foto´s konden worden opgehaald, hoe zouden ze er uit zien?

 

De liefde voor dieren heb ik altijd gehad en wist al snel dat ik met dieren zou willen werken. Ik werk nu met veel plezier als dierenartsassistente, maar naast deze leuke baan is er gelukkig nog genoeg tijd over voor fotografie!

 

En het is natuurlijk helemaal leuk dat ik deze twee kan combineren, dieren fotograferen is zo mooi om te doen. Het bezig zijn met het dier, kijken naar het gedrag, zorgen dat het dier volkomen op zijn gemak is en dan de perfecte foto kunnen maken.

 

Door de verschillende opleidingen en workshops die ik de afgelopen jaren heb gevolgd, heb ik ook een passie gekregen voor fine-art fotografie. Door gebruik te maken van het licht, kleding en kleur, veranderd een 'gewoon' portret in een schilderachtige foto met een geheel eigen sfeer en gevoel.